Винник розповів, чому з лопатою в руках вирішив підтримати “Аграрну партію”

10.07.2019, 14:10
32549

Український співак Олег Винник, який повідомив, скільки йому пропонували грошей, аби балотуватися у президенти України, прокоментував своє рішення підтримати “Аграрну партію” на чолі з ректором КНУКіМ Михайлом Поплавським.

Читайте також: Олег Винник їде з Поплавським у тур на підтримку “Аграрної партії”

Минулого тижня Мережі облетіла світлина, на якій Винник з лопатою у руках підтримував Поплавського під час його передвиборчої кампанії.

“З Михайлом Михайловичем ми знайомі вже багато років. Я знаю його як професіонала і як людину. Саме тому прийняв пропозицію Поплавського допомогти йому. Сьогодні я не йду в політику, не прагну до Верховної Ради. Я повірив людині, відповідаю за себе і за свої дії”, – пояснив співак у розмові з Наталією Влащенко.

Також Винник додав, що йому не байдуже теперішнє життя людей у ​​сільській місцевості.

“Чому люди їдуть з українських сіл за кордон? Вони хочуть заробити грошей. Якби у наших селян була робота, були гідні зарплати, нікому б в голову не прийшла думка покинути свою рідну землю, свій рідний дім. Це відбувається від безвиході. Люди в селі живуть за межею”, – зазначив Олег.

Читайте також: Співак Олег Винник проголосував на дільниці у Берліні (фото)

Крім того, співак розповів, що думає про своїх колег, які йдуть до Верховної Ради.

“Я не даю оцінок, відповідаю сам за себе, у мене є чим займатися. Але по факту, ми бачимо скільки артистів зараз йдуть до парламенту. В принципі, мені не важливо, з якої галузі люди йдуть в політику, важливо, для чого”, – підкреслив музикант.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com