Витік документів Пентагону: 21-річний Тейшейра хотів вбити “купу людей” і мав російські військові жетони

28.04.2023, 11:01
139705

21-річний військовослужбовець ВПС США Джек Тейшейра, який стояв за витоком інформації Пентагону, заявляв про бажання вбити “купу людей” і мав російські військові жетони, які висіли на стіні його спальні.

Читайте також: ПАРЄ визнала геноцидом депортацію українських дітей до Росії

Про це повідомляє The Telegraph.

У судових документах справді виявлено, що Тейшейра “регулярно коментував насильство та вбивства”, уточнюючи, що він, безперечно, “вб’є [нецензурне слово] купу людей”, щоб “знищити слабких розумом”.

У 18-сторінковому документі також стверджується, що 21-річний хлопець цікавився, який тип гвинтівки краще використовувати у стрільбі з позашляховика.

Крім того Тейшейра нібито описав створення “фургона для вбивств”, який стріляв у людей в натовпі.

За словами прокурорів, 2018 року Тейшейра був відсторонений від навчання у середній школі за висловлювання про використання “коктейлів Молотова” та іншої зброї, а також шукав в Інтернеті інформацію про масові розстріли.

Американські правоохоронці з’ясували, що хлопець також був схильний до “расистських погроз”.

Копи знайшли у нього в спальні невеликий арсенал зброї: пістолети, гвинтівки, дробовики, АК, протигаз, боєприпаси, тактичні підсумки та глушник.

Що цікаво, хлопець прикріпив жетон російських збройних сил до своєї дошки оголошень

У виданні зазначають, що Джек Тейшейра є постійною небезпекою для національної безпеки США, а “ворожі національні держави” можуть запропонувати йому “безпечну гавань” і сприяти втечі зі Сполучених Штатів.

Нагадаємо, 6 квітня 2023 року NYT написала про витік секретних документів Пентагону. Частина даних стосувалася контрнаступу України.

Підозрюваним у витоку секретної інформації виявився виявився 21-річний військовослужбовець розвідувального крила Національної повітряної гвардії штату Массачусетс Джек Тейшейра.

13 квітня ФБР арештувало 21-річного військового. Тейшейру вдалось ідентифікувати через стільницю на його кухні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com