Витягнув людей із палаючих авто: Польща дала громадянство українцеві, який врятував пасажирів в аварії

7.11.2019, 19:32
51015

Польща надала громадянство українському водієві Андрію Сировацькому, який в червні цього року рятував постраждалих у масштабній ДТП на дорозі біля Щецина, повідомляє в ЛБ.

Читайте також: Українцеві вручили подяку за героїчний вчинок, коли він витягнув із палаючої машини сім’ю в Польщі

Зазначається, що президент Анджей Дуда підписав указ про надання громадянства ще 21 жовтня, а 6 листопада глава Любуського воєводства Владислав Дайчак вручив українцеві і його сім’ї відповідні акти.

Сім’я Андрія Сировацького раніше жила в Черкасах. У січні 2016 року чоловік поїхав на заробітки до Польщі, потім забрав до себе дружину і двох дітей. Вони оселилися в місті Стшельце-Краєнське на заході країни. Андрій працює водієм в одній з транспортних компаній, а його дружина – в салоні краси.

Нагадаємо, 9 червня Сировацький їхав трасою А6 до Норвегії. Біля Щецина він став свідком масштабної аварії за участю фури і шести легкових автомобілів. Українець кинувся рятувати людей з машин, які спалахнули в результаті зіткнення. Завдяки його рішучим діям вдалося врятувати двох жінок і двох дітей. У цій ДТП загинули шестеро людей, 16 отримали різні травми.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com