“Я – дебіл”: один із українських міністрів шокував заявою (відео)

22.10.2019, 13:32
48297

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов вразив заявою у відповідь на різкі слова Ігоря Коломойського щодо нього.

Читайте також: Вирвано із контексту: Гончарук заступився за Милованова

Міністр емоційно відреагував під час брифінгу 22 жовтня, інформує ТСН.

Зазначимо, ексочільник Дніпропетровської ОДА 21 жовтня назвав Милованова “дебілом” через його заяви про те, що пісня “95 Кварталу” про спалений будинок екс-очільниці НБУ Валерії Гонтаревої може негативно вплинути на зарубіжних інвесторів.

“Я цього не скриваю, що я дебіл (сміється). Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпаний, того що висловилися всі”, – наголосив він.

На думку міністра, важливо те, що всередині суспільства є дискусія. На уточнювальне запитання про те, чи не ображається Милованов, він відповів так:  “В моїй позиції – це не може бути питання персоналій. Це не можна переводити на персоналії. У кожного своя позиція, на скільки ця ситуація впливає. Всі люди – хороші. Обставини різні. Так думають економісти”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Милованов справді розумна людина.Залишилось сподіватися на те що він сказав правду що немає поганих людей а є обставини навколо людини.Що б не створювали певні обставини навколо таких справжніх людей.

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com