“Я не залишу тебе, мамо”: історія світлини, що підкорила світ

9.01.2020, 16:55
59231

Ця історія доводить, що любов між мамою та дитиною – сильне почуття, що притаманне будь-якій живій істоті на планеті. Про це пише портал про тварин ″We love animals″.

Читайте також: В Австралії пожежники роздягнулися для “гарячого” календаря (фото)

Адже саме  його журналісти так зворушливо назвали це фото, що було зроблено під час операції, де дитинча коали зворушливо обіймає свою маму. ″Я не залишу тебе, мамо″, – фото швидко поширилося в Мережі і стало одним з найпопулярніших у році, що минув.

В Австралії на дорозі автомобіль збив двох коал, Ліззі і її малюка Фантома. Шестимісячна дитина коали не постраждала, однак його мама отримала численні травми.

Ліззі потрібна була операція, оскільки у неї були пошкоджені легені і передня частина голови. Під час процедури Фантом відмовлявся залишати свою маму, чіпляючись за її тіло лапами. Лікарі вирішили, що заважати йому не можна, адже це може завдати шкоди і малюкові, і його мамі.

Відомо, що зараз коали почуваються набагато краще. Їх перевели у відкрите відділення австралійського зоопарку, де Фантом з інтересом вивчає нове оточення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com