Я почала розуміти, що нічого не знаю про чоловіків – Мішина про проект Холостячка (відео)

17.08.2020, 21:21
81628

Створення проекту Холостячка з актрисою Ксенією Мішиною у самому розпалі. Зірка проводить понад 12 годин на майданчику, спілкується з чоловіками і будує стосунки у рамках реаліті−шоу.

Читайте також: Помста за “Смуглянку”: 12-річному співакові-сироті відмовлено в участі в Нацвідборі на дитяче Євробачення

Факти ICTV поспілкувалися з Ксенією Мішиною і дізналися про враження від участі у проекті Холостячка, про чоловіків та її графік.

Актриса Ксенія Мішина серйозно поставилася до проекту Холостячка. За її словами, це не просто шоу, це реаліті. Тому вона намагається не грати, а проживати його.

“Це такий проект, де я сказала, що буду його проживати, тому що по-іншому зовсім не вийде. Камери завжди все бачать. Якщо я почну когось обманювати і щось грати, це одразу побачать. Важливо прожити цей період життя і сприйняти його як частину мого шляху”, – каже Ксенія Мішина.

За її словами, робота над пешими випусками була найбільш хвилюючою.

“Я дуже хвилювалася у перший знімальний день. Це неймовірно, зворушливо, хвилююче. Я стояла, і у мене долоньки пітніли. Я намагалася з собою впоратися. Мені здавалося, що коли я посміхаюся, у мене натягнута посмішка. Хвилювання було на рівні”, – ділиться актриса.

Читайте також: Зібралися найближчі: Холостяк 9 сезону і Даша Квіткова зіграли весілля (відео)

Участь у подібному проекті – велика робота, адже  досить складно у обмежених за часом умовах вивчити чоловіків, дати можливість кожному розкритися.

“Ми звикли зустрічатися і будувати стосунки поступово, а там все по-іншому. Ми обмежені за часом, і не з кожним чоловіком є можливість поспілкуватися вдосталь”, – доповнює Холостячка.

Проект вже встиг здивувати Ксенію Мішину. Сюрпризи розпочалися з перших зйомок, коли прийшов знайомий для неї чоловік і зробив вигляд, що вони раніше не зустрічалися.

Також зірку здивували і побачення.

“Я стану найбагатшою на побачення жінкою України, тому що таких класних, цікавих і креативних побачень у моєму житті ще не було. Чоловіки намагаються здивувати мене”, – продовжує вона.

На проект прийшли абсолютно різні чоловіки, і спілкування з кожним дуже цікаве, каже Мішина.

“Я спілкуюся з кожним чоловіком і розумію, наскільки вони всі різні і по-різному розкриваються. І це дуже цікаво. Психотипи людей, психотипи чоловіків, хто як до мене ставиться, хто як себе подає, хто як хоче мене здивувати”, – пояснює Ксенія Мішина.

Читайте також: “Замість холостяка – холостячка”: у популярному шоу стались кардинальні зміни, хто стане головною героїнею (фото)

Попри свій досвід у стосунках, лише на проекті актриса зрозуміла, що нічого не знає про чоловіків.

“Я кожному по-особливому подобаюся, кожен по-особливому мене бачить. Взаємодія та спілкування відбувається по-різному. І це дуже цікаво. З кожним новим днем ​​я починаю розуміти, що я нічого не знаю про чоловіків”, – коментує зірка.

За словами Мішиної, у чоловіках для неї головне інтелект, однак через обмеженість у часі їй довелося орієнтуватися на зовнішнішність.

“Перше – це візуал. Чоловіки виходили з авто, підходили до мене, два-три слова, – продовжує актриса. Водночас у неї немає ідеалу, і вона готова надати шанс кожному. – У мене немає ідеалу. Усі чоловіки, які були у моєму житті, різні. Чоловікам дуже важко. Вони за своєю природою більше приховують свої почуття, ніж жінки.

А тут їм доводиться виносити їх назагал. Мені хочеться всіх підтримати, – підсумовує вона.

Нині участь у зйомках забирає у Ксенії Мішиної багато часу, але, попри це, вона стежить за своїм здоров’ям.

“Завжди все має бути в міру. Якщо чомусь жертвувати себе, то це може погано вплинути на моє фізичне і психологічне здоров’я”, – каже Ксенія Мішина.

Також зірка поділилася своєю дієтою. За її словах, під час зйомок важко дотримувати правильного харчування, однак вона намагається стежити за цим.

“Я намагаюся харчуватися правильно, фільтрувати їжу і насичувати свій організм правильними продуктами”, – пояснює Холостячка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com