Як склалася доля “холостяка” Михайла Заливако та його обраниці Анни Богдан

29.05.2021, 14:06
97328

Головний герой проєкту “Холостяк 11” Михайло Заливако і його обраниця, 28-річна Анна Богдан, дали відверте інтерв’ю і розповіли про їхні стосунки після реаліті. За словами пари, свій перший вечір поза шоу вони провели, багато спілкуючись, – закохані поїхали в ресторан на березі моря.

Читайте також: “Холостяка” Заливака розкритикували за фінальний вибір: чоловік відповів на хейт

Також пара зізналася, що їм було складно приховувати свої стосунки після закінчення зйомок, оскільки до виходу фіналу в ефір їм не можна було з’являтися на людях разом, ідеться в інтерв’ю для СТБ. За словами Анни, вона не могла постійно сидіти вдома, і доводилося пізно ввечері виходити в парк прогулятися в капюшонах і масках.

“І ходити, де менше світла, менше людей. Уяви, ми просиділи разом 2,5 місяці. І я не можу сказати, що я втомився від Ані. Я не пам’ятаю, щоб я з кимось так багато розмовляв. І буває, дивишся на час, а ми вже годин 6 проговорили”, – зізнався Михайло.

Михайло Заливако й Анна Богдан розповіли, як приховували свої стосунки після закінчення зйомок

Після закінчення проєкту “Холостяк” пара відразу ж стала жити разом. Після прильоту до Києва вони почали шукати квартиру. За словами Анни, в побуті у них практично немає сварок.

“Міша не конфліктний хлопець. Мені це дуже подобається. Тому що в попередніх стосунках ми так лаялися, що навіть сусідні вулиці чули. З Михайлом такого немає”, – повідомила дівчина.

Крім того, Михайло зізнався, що в стосунках не любить милі прізвиська “зайка”, “киця”. Тому він називає свою обраницю Анною Володимирівною. А підписана в телефоні його дівчина як “емодзі перчика”.

“А у мене Міша як “Мішка”, – заявила Анна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com