“Як такий патріот виховав такого сина?”: іміджева катастрофа для Порошенка та його невістки з елітної російської родини (фото, відео)

25.02.2020, 11:10
64463

Скандал із сином екс-президента Михайлом Порошенко в Лондоні, де він танцює на сцені з російським репером Face, може дуже погано вплинути на репутацію Петра Порошенка.

Читайте також: Син Порошенка розважався з російськими мажорами на концерті у Лондоні (відео)

Про це заявляє політичний експерт Володимир Фесенко, повідомляють Надзвичайні новини.

Крім того, Фесенко стверджує, що розповсюджене відео з Михайлом Порошенко на концерті Face може бути політтехнологією.

“Те, що Дубинський це поширює з прозорим натяком, що це син Порошенка – це вже політтехнологія. Якщо це дійсно син, то це буде величезною іміджевою проблемою для Порошенка. Чи не катастрофою, але чимось схожим. Мажор є мажор! ” – заявив Фесенко і додав, що це відео може стати “ідеологічною” проблемою для Порошенка.

Експерт нагадав, що невістка екс-гаранта родом з Росії.

“У нас мало хто згадує, що невістка Порошенка з Росії, з елітної російської родини. Якщо з’ясується, що і молодший синок в російській тусовці і компанії, відразу ж виникнуть питання, як такий патріот виховав такого сина “, – стверджує експерт.

Невістка Порошенка – Юлія родом з російської елітної родини. Мати невістки Порошенка – Олена Эміліївна – працює в Асоціації банків Північного Заходу в Санкт-Петербурзі, займається розміщенням реклами у виданнях. А батько невістки Петра Порошенка – Лев Фараонович – військовий пенсіонер. Родичі Юлії проживають у Криму. Журналістам вони розповідали, що голосували на референдумі за приєднання Криму до Російської Федерації.

Однак експерт наголошує, що всі ці скандали, можуть зіграти проти екс-гаранта якраз під час активізації розслідувань проти нього в ДБР.

Нагадаємо, Михайло Порошенко, як і його сестри, навчався в Concord College в Лондоні. У 2019 навчання в коледжі коштувало 39 900 фунтів стерлінгів (близько 1,5 млн гривень). ЗМІ стверджують, що Михайло і його сестри зараз продовжують навчання в Лондоні.

21 лютого у Лондоні відбувся концерт репера Face. На кадрах видно, як молодий чоловік, схожий на Михайла Порошенка, піднявся на сцену, після чого виконавець Face прокричав “росіяни в Лондоні”. Відео опублікував народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський.

Друге відео опублікував юрист Андрій Портнов,  де чітко видно, що це саме  Михайло  – син Петра Порошенка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com