“Як тільки Росія програє”: Подоляк розповів, коли України може вступити до НАТО

30.09.2022, 20:33
128406

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що тільки-но Україна переможе у війні, не буде жодної перепони для вступу до НАТО.

Читайте також: Україна подає заявку на вступ до НАТО – Зеленський

Про це радник голови ОП сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Фінляндія і Швеція вже практично є членами Альянсу. І немає різниці, що та чи інша країна якісь свої особисті питання спробує вирішити, блокуючи ті чи інші рішення”, – зауважив Подоляк.

У контексті вступу до Альянсу він зауважив, що для України “трішки інакше все буде виглядати”.

“Для нас принципово – виграти війну, тому що це питання не тільки територій. Питання в тому, щоб ми змогли на певний час заборонити Росії проявляти свою негативну активність, яка впливала на неможливість нашого вступу до НАТО. Для нас принципово – тільки Росія. Як тільки Україна закінчує війну, як тільки Росія програє, після цього не буде жодної перепони для нас, щоб вступити в НАТО“, – розповів радник голови ОП.

“Більше того, всі країни, які сьогодні ще коливаються і намагаються взяти свою вигоду від “проросійськості”, вони стануть першими, хто голосуватиме за те, щоб Україна отримала певні дивіденди, в тому числі в рамках юридичного оформлення нашого союзу”, – зауважив Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com