Як у Гітлера: Каплін не відрізнив свою програму від програми фюрера

16.02.2019, 21:10
12384

Вчора кандидат у президенти Сергій Каплін осоромився в ефірі “5 каналу”, коли не зміг відрізнити передвиборчу програму Гітлера від своєї.

Читайте також: Дмитро Суворов: “Вибори-2019 – найбрудніші в історії України”

У п’ятницю, 15 лютого, кандидат у президенти України, у минулому нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін, в ефірі “5 каналу” не зміг відрізнити свою передвиборну програму від написаної в 1920 році програми Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (НСДАП), яку очолював Адольф Гітлер.

“Ми запросили в наше шоу соціаліста Капліна, і я під виглядом дискусії про його передвиборну програму почав зачитувати йому за списком пункти з програми НСДАП (так звані “25 пунктів”). Читаю один пункт, другий, третій підряд… Каплін нічого не помічає, коментує, як свою програму, сперечається, захищає кожен пункт, розповідає, як він буде приймати закони по цим пунктам… 20 хвилин це тривало. Потім я не витримав і повідомив йому, що цю програму писав не Він, а Гітлер. Ко”.

Про це написав у своєму Facebook один з ведучих телепрограми, журналіст Юрій Гудименко.

“Кумедно вийшло. Треба б і інших кандидатів на звання президента протестувати. Переконаний, що свою програму з них не писав, а читав в кращому випадку кожен третій”.

Як тільки Каплін дізнався про розіграш, заявив, що тези його програми “можливо, збігаються” з книгою, яку журналіст “постійно читає і вивчає”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com