Як визначити, що ваші повідомлення у WhatsApp читають сторонні користувачі

21.10.2021, 10:00
103412

Перевірити, чи отримав уже хтось сторонній доступ до аккаунту, просто

Потрібно перейти через «Налаштування» в «Пов’язані пристрої». Там будуть вказані всі гаджети, на яких використовується обліковий запис. Можна видалити з них непотрібні.

Ще одна уразливість WhatsApp – утиліта для месенджера на Android. В цьому випадку зрозуміти, що щось не так, ви можете по сильному нагріванню пристрою і збільшеному трафіку для месенджера.

Читати в WhatsApp можна і вже вилучені повідомлення. Хоча розробники запевняли, що на сервері нічого не зберігається після видалення. Можливо, ця вразливість вже виправлена. У будь-якому випадку зрозуміти, що вилучені повідомлення відновлюють, можна по їх появі в листуванні.

Різні розширення для програми на Android здатні або уповільнити роботу месенджера, або передати дані третім особам. Тому краще не завантажувати на смартфон нічого, крім самого WhatsApp.

Також в додатку є функція відправки чату поштою. Причому зробити це можна одним кліком – і прийде лист з усіма повідомленнями.

Існують два серйозних ознаки того, що WhatsApp зламаний. Перша – затримка в роботі мережі при завантаженні повідомлень. Друга – відправка одноразових кодів (тоді потрібно натиснути в додатку «Вийти з усіх пристроїв» і зайти знову в месенджер).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com