Як Зеленський рятує Юзіка, який попався на ”рішалові” з поліцією у Кривому Розі

19.11.2019, 19:35
53053

У фракції “Слуга народу гучний скандал. У мережі з’явився аудіозапис, де під час вечері друг президента України Володимира Зеленського нардеп Юрій Корявченков (Юзик) разом із колегами обіцяв контролювати кримінальні справи у Кривому Розі і збирати “данину” з бізнесу.

Читайте також: Юзік від “Слуги народу” продавав квитки на “Квартал” у Раді (фото)

Через день після скандалу ні Офіс президента, ні партія ″Слуга народу″, ні сам “Юзик” ніяк не відреагували на цю подію. Всі наполегливо мовчать і навмисно “топлять” скандал. Деталі одіозної історії – у матеріалі OBOZREVATEL.

Скандальну аудіозапис опублікував виключений напередодні народний депутат від ″Слуги народу″ Антон Поляков. За його словами, йдеться про переговори групи народних депутатів з керівництвом поліції Дніпропетровської області 25 вересня 2019 року у криворізькому ресторані “Околиця”.

Ймовірні учасники розмови: нардепи від ″Слуги народу″ Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кисіль, Олена Криворучкіна (раніше попалася на секс-скандалі у Раді), В’ячеслав Медяник (попався на листуванні-рішалові щодо прокурорів), Юрій Корявченков “Юзик” і його дружина Тетяна Корявченкова.

З боку працівників поліції: Володимир Огурченко (Керівник поліції Дніпропетровської області) та на той час претендент на посаду головного поліцейського Кривого Рогу – Сергій Лукашов.

Народний депутат Поляков опублікував поки лише три фрагмента з тривалої розмови тривалістю 10 хвилин.

Щоправда, за інформацією видання, загальна розмова тривала 68 хвилин, і вона повністю записана на диктофон. Зараз її публікують лише фрагментами. Також джерела видання стверджують – є ще як мінімум одне відео, де скандальний “Юзик” пропонує брати “данину” з великого криворізького бізнесу у розмірі 600 тисяч доларів щомісяця.

″Закрити всю цю шваль″ і у владу через ліжко

В опублікованій розмові з поліцією “слуги народу” розповіли, що контролюватимуть особисто кримінальні справи щодо бізнесу і збору металобрухту. Правоохоронців вони закликали не боятися і спілкуватися з усіх спірних питань із ними.

Читайте також: У Мережі опублікували розмову “слуги народу” Юзіка з поліцією Кривого Рогу (аудіо)

″Роби за моєю командою. Ми подивимося і підтримаємо″, –заявив “Юзик”. Його колеги додали, що боятися нема чого, оскільки ″Кривий Ріг – місто президента″, тому “все схоплено”.

Поліцейський запитав, що робити якщо хтось влізе у роботу і скаже “закрити всю цю шваль”. ″У нас за спиною стоїть президент, не дай Боже хтось якісь пред’яви – руки по лікоть будуть відрубані, голова з плечей″, –відповів хтось зі “слуг”.

″З приводу металобрухту будемо з вами радитися″, — продовжив “Юзик”. Він також пообіцяв, що допоможе з будь-якими претензіями у прокуратурі і ДБР.

Ще одна скандальна частина розмови стосується нібито призначення заступницею міністра з європейської інтеграції у Міністерстві інфраструктури Олександри Клітіної на посаду. Судячи з усього, розмова відбулася вже після “основної” частини. І там нардепи і поліцейські прямо кажуть про те, що Клітіна стала заступницею міністра ″через ліжко″.

Зеленський знову не в курсі?

Характерно, що цього разу учасником корупційного і бандитського скандалу став найближчий соратник президента Юрій Корявченков. Не весільний фотограф, тамада чи людина, яка долучалася до президента за місяць до виборів. А виходець із “Кварталу-95″, який тривалий час перебував у прямому підпорядкуванні у Зеленського.

Незважаючи на відверто гучний привід –”рішалово” у стилі 90-х, ні Офіс президента, ні партія “Слуга народу”, ні сам Корявченков ніяк не відреагували на аудіозапис. Журналісти зверталися як до пресслужби партії, так і до глави фракції Давида Арахамії.

Немає ні спростування, ні підтвердження, ні реакції на запис. Ймовірно, у владних кабінетах вирішили просто промовчати та інформаційно пропустити “рішалово”, яке опублікував нардеп, виключенний з фракції монобільшості!

Висуваючи кандидатуру на посаду президента України, Володимир Зеленський публічно обіцяв нові підходи. Навіть під час знаменитих передвиборчих дебатів із Петром Порошенком за 2 дні до виборів він говорив, що планує саджати всіх, хто порушить закон.

Але, судячи з усього, ситуація не змінюється. І часи “попередників” теж. Саджати трьох друзів ніхто не буде, тим більше якщо це улюблений і зрозумілий “кварталівець” із Кривого Рогу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com