Які продукти потрібно їсти, щоб зупинити випадіння волосся

29.01.2024, 20:02
153368

Щоб запобігти випадінню волосся та іншим проблемам, пов’язаним з доглядом за ним, можна додати до свого раціону поживні продукти.

Читайте також: Як виглядати трендово у штанях взимку: 5 порад від стиліста

Грецький йогурт

За даними WebMD, він багатий на білок, який є будівельним матеріалом для ваших локонів. Грецький йогурт також містить інгредієнт, який допомагає притоку крові до шкіри голови та росту волосся. Це вітамін B5 (відомий як пантотенова кислота), який може допомогти при випадінні волосся.

Яйця

Ще одним корисним продуктом для росту волосся є яйця. Вони багаті білком і біотином — двома життєво важливими поживними речовинами, необхідними для росту волосся. Біотин сприяє виробленню волосяного білка під назвою кератин, який відповідає за ріст волосся.

Ягоди

Ви також можете включити ягоди у свій регулярний раціон для отримання дивовижних переваг. Ягоди є чудовим джерелом життєво важливих поживних речовин і сполук, які підтримують ріст волосся. Антиоксиданти, присутні в ягодах, захищають волосяні фолікули від пошкодження вільними радикалами і сприяють росту волосся.

Шпинат

За даними WebMD, як і багато інших зелених листових овочів, шпинат сповнений дивовижних поживних речовин. Він містить вітамін А, а також залізо, бета-каротин, фолат і вітамін С. Вони працюють разом для здоров’я шкіри голови та гриви. Також вони зберігають ваше волосся зволоженим, тому воно не ламається.

Жирна риба

Жирна риба, така як лосось і скумбрія, містить поживні речовини, які відповідають за ріст волосся. Вони є чудовим джерелом омега-3 жирних кислот — поживних речовин, які сприяють здоров’ю та росту волосся.

Солодка картопля

Ще один суперпродукт для росту волосся — солодка картопля, яка є чудовим джерелом бета-каротину, який організм перетворює на вітамін А, що прискорює ріст волосся. Це захищає волосся від пересихання і від сухості та тьмяності шкіри голови.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com