Яременко склав повноваження голови Комітету ВР

1.11.2019, 20:10
50045

Голова Комітету ВР з питань зовнішніх зв’язків Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Читайте також: “Не судіть мене, не заслужив!”: Яременко виступив з трибуни ВРУ

“З метою порятунку українського парламентаризму від мене… від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету. Написав, бо через Давида Арахамію мені передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я повідомлю про заяву про відставку особисто в пості в фб”, −написав Яременко.

За його словами копію заяви він викладе згодом, не пізніше 23:00 сьогодні.

“Написати напишу. Але, передам голові ВРУ (перед яким мені за цей безлад дійсно незручно) лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії Слуга народу, яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)”, −йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Богдана Яременка помітили на листуванні з повією, з якою він домовлявся про зустріч, і все це відбувалося просто в залі під час пленарного засідання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com