Є факти: журналіст з Ізраїлю – про лист соратника Порошенка Ложкіна з проханням зняти санкції з російського олігарха (відео)

16.09.2022, 08:02
127544

Очільник Адміністрації п’ятого президента України Петра Порошенка і президент Єврейської конфедерації України Борис Ложкін та Яків Дов Блайх – один із двох головних рабинів країни – написали президенту Франції Еммануелю Макрону лист з проханням заступитися за олігарха Моше Кантора.

Читайте також: “Трупний сморід і повна антисанітарія”: бійців ЗСУ шокував військовий шпиталь окупантів на звільненій Харківщині

Ізраїльський журналіст Сем Сокол, який опублікував цей документ, каже, що отримав його з власних джерел.  Про це він розповів у етері ТСН.

“Лист людини, яка займала високу посаду на Банковій особливо викликає увагу до цього. Те, що вони просять зняти санкції із російського олігарха може здивувати багатьох українців. Можна багато дискотувати: наближений Моше Кантор до Путіна чи ні, але є факти, яким суспільство повинно дати оцінку. Увага журналістів до людей, які нині перебувають під санкціями, їхніх дій – це шлях до демократичного суспільства”, – сказав Сем Сокол.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com