Єгор Крід розриває співпрацю з Тіматі: з’явилися важливі подробиці

20.03.2019, 15:12
17220

Відомий російський репер Єгор Крід різко відповів хейтерам після чуток про розрив контракту з Тіматі і лейблом Black Star, які почали активно поширювати в мережі. Також були оприлюднені умови співпраці зі знаменитим продюсерським центром.

Читайте також: Оприлюднили пісню, з якою Лазарєв представлятиме Росію на “Євробаченні 2019” (відео)

24-річний виконавець зазначив, що його дратують подібні плітки, з чого стало зрозуміло, що він не збирається йти від Тіматі. Крід написав на своїй сторінці в Instagram агресивний пост, після чого в Telegram-каналі “За кадром” оприлюднили умови їхньої співпраці з Black Star.

Судячи з усього, якщо Єгор Крід вийде з команди Тіматі, то він втратить творчий псевдонім, всі акаунти в соцмережах з багатомільйонною армією шанувальників і право виконувати свої пісні.

“Також варто очікувати, що сам Тіматі, з його зв’язками і впливовістю в російському шоу-бізнесі, всіляко протидіятиме “сольному плаванню” артиста”, – зазначається у повідомленні.

Зазначимо, причиною ймовірного розриву контракту Кріда з Black Star стали суттєві розбіжності і конфлікти між Єгором і Тіматі. Керівництво нібито невдоволене Єгором – він “зірканувся” і зриває концерти. Останній приклад – зрив виступу в ОАЕ на новорічних святах. Однак офіційний коментарів з цього приводу немає, оскільки в разі розголошення секретної інформації їм за контрактом загрожує серйозний штраф.

Сам же Єгор написав після поширення чуток гнівний пост, в якому попросив публіку і журналістів “не поширювати “с**ні статті та брехливі факти”.

 

View this post on Instagram

 

Вы можете сколько угодно делать фотошопы моих переписок, фотошопы якобы ваших переписок с Asap Rocky и делать из них компрометирующие статьи;)) На Rocky я вообще не был подписан.??‍♂️Я ему, кстати, отправил несколько разных вариантов вашего ФШ творчества – чисто поугарать? Вы можете дальше выдумывать свои ссаные статьи, лживые факты, придумывать их причины, провоцировать меня на улицах, обзывать, херачить в комментариях, приписывать меня к людям с нетрадиционной ориентации, и т.д. Несмотря на моё толерантное отношение ко всем (исключая любую пропаганду), я не поменяю свою жизненную позицию и не перестану любить девушек, а они меня. К сожалению 99,9% того что пишут в интернете, СМИ и всякие уеб#ны про меня и про других людей – не правда. Умным людям это и так понятно, глупым любая хрень зайдёт, лишь бы пообсуждать. Раньше было хотя бы смешно читать про свой очередной якобы скандал, сейчас просто плевать. Мои люди со мной, мои поклонники со мной и с ними мы ещё не раз споём. Завистливые люди, которые ничего в жизни не добились, этот текст для вас. Было бы у меня больше времени – я бы всех вас подтянул за базар и наказал по закону. Займитесь лучшей своей жизнью, а то всю свою потратите на рекламу моей. Всем удачи и добра.?

A post shared by HeartBreakKid (@egorkreed) on

“Ви можете скільки завгодно робити фотошопи моїх листувань. Ви можете далі вигадувати свої с**ні статті, брехливі факти, вигадувати їхні причини, провокувати мене на вулицях, обзивати, хе*ачити в коментарях, приписувати мене до людей з нетрадиційною орієнтацію… На жаль 99,9% того, що пишуть в інтернеті всякі у*бани про мене і про інших людей – неправда. Розумним це і так зрозуміло, дурним будь-яка хр*нь зайде”, – вибухнув критикою Єгор.

Також він додав, що йому “плювати” на всі плітки, і навіть пригрозив покарати недоброзичливців “за законом”.

“Заздрісні люди, які нічого в житті не досягли, цей текст для вас. Було б у мене більше часу – я б усіх вас підтягнув за базар і покарав за законом”, – підсумував популярний співак.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com