ЄС планує надати Україні 25 млн євро на впровадження електронного уряду

11.07.2019, 14:10
32668

У Європейській Комісії готують міжнародний проект допомоги Україні розміром 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного уряду.

Читайте також: В ЄС призначили нового посла в Україні

Як повідомляє “Європейська правда” із посиланням на пресслужбу глави держави, про це йшлося на зустрічі представників комісії з радником президента України Михайлом Федоровим у середу в Києві.

За інформацією пресслужби, представники Єврокомісії повідомили про підготовку міжнародного проекту допомоги Україні обсягом 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного урядування, а також надали свої рекомендації до концепції “Держава у смартфоні”.

“Ключові пропозиції стосувалися розвитку ідентифікації громадян, запровадження ефективної структури управління розвитком сфери та організації виконання поставлених амбітних завдань”, – зазначили у глави держави.

За повідомленням, на зустрічі радник президента України представив європейським партнерам цифровий план дій. “Ми маємо дуже чіткі плани на рік та ключові показники ефективності до 2024 року”, – повідомив Федоров.

Читайте також: ЄС готовий надати Україні новий транш у розмірі 500 млн євро: умови

З європейської сторони на зустрічі були присутні представники групи підтримки України в Єврокомісії Франко Пол, представництва ЄС в Україні Мартін Клауке та координатор сектора “Реформа державного управління” представництва ЄС в Україні Сергій Ладний.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com