Євробачення 2024 для України під загрозою: alyona alyona втратила голос

28.04.2024, 17:00
158050

Відома українська співачка alyona alyona, яка представлятиме Україну на “Євробаченні-2024”, розповіла, що в неї виникли проблеми зі здоров’ям. Напередодні в артистки зник голос за декілька годин до першої репетиції на сцені шоу.

Читайте також: Порвала з Потапом і стала утриманкою: Мішель Андраде закрутила роман із старшим чоловіком

На своїй сторінці в Instagram alyona alyona поскаржилася на проблеми з голосом. Вона записала відео, на якому чутно, що співачка охрипла. Представниця України вважає, що причиною цьому є психосоматика. Зокрема, довга дорога до Мальме тривалістю 28 годин та переживання вплинули на alyona alyona:

“Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив?” – розповіла виконавиця.

Скріншот Instagram

Варто зауважити, що попри проблеми з голосом, репетиція alyona alyona разом та Jerry Heil все-таки відбулася. Вони вперше спробували заспівати свою конкурсну пісню “Teresa & Maria” на головній сцені шоу.

Як відомо, півфінали “Євробачення-2024” відбудуться 7 та 9 травня, а довгоочікуваний гранд-фінал конкурсу пройде 11 травня.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com