Юлія Мендель: “Розмова Байдена із Зеленським буде надзвичайно ефективною та сильною”

10.03.2021, 19:55
95349

Прессекретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, чому до цього часу не відбулося телефонної розмови Володимира Зеленського із президентом США Джо Байденом. За словами Мендель, наразі проводиться важлива дипломатична робота, – пише ASPI News.

Читайте також: Прес-секретар Зеленського Мендель зізналася, яка у неї заробітна плата

Мендель розповіла у інтерв’ю шеф-редактору видання “Гордон” Олесі Бацман, що для того, аби відбулася комунікація українського та американського президентів, потрібно підготувати платформу. За її словами, адміністрації очільників держав постійно контактують.

“Я переконана, що зовсім скоро буде така ситуація, коли буде зрозуміло, що зі Сполученими Штатами Америки все налагоджено. Зараз ведеться значна робота між дипломатами та різними службами. Обмін листами президентів уже відбувся. І деякі меседжі були дуже чіткими”, – підкреслила Мендель.

Мендель зазначила, що особисто зв’язувалася із прес-службою Білого дому. Той факт, що Байден на посту президента уже встиг поспілкуватися із очільниками значної кількості держав, але досі не знайшов часу для Зеленського, Мендель пояснила його бажанням провести не просто діалог, а отримати певний результат. Таке ж бажання, на думку Мендель, має і сам Зеленський. Прес-секретарка переконана, що розмова Байдена із Зеленським буде надзвичайно ефективною та сильною.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com