Юрій Тандіт та екс-фсбшник архімандрит Гедеон: від “Партії регіонів” до ефірів на “Прямому”

17.02.2019, 10:50
12435

В ефірі “Прямого” вийшла програма Юрія Тандіта “Добро і зло” за участі архімандрита Гедеона, якого цього тижня не впустили до України та депортували назад до Німеччини. Чому ведучий ток-шоу пов’язаний з екс-фсбшником, та при чому тут “Партія регіонів”? Інформацією ділиться Роман Сініцин на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Борисполі затримали священика-москвофіла з недійсним українським паспортом та кількома громадянствами

“”Нє воруй у своіх”. Тут нєкій громадянин Тандіт веде на нєкоєму каналі “прямий” якусь передачу про релігію та церкву. І от пару днів тому вийшов цілий випуск з нєкім “архімандрітом Гедеоном”.

В “архімандріта” мурчащі повадки і такі-ж заповіді “нє воруй у своіх, ну ілі ні у каго”, “мы все афицеры…афицеры Божьи”.

Гедеон – “настоятель” скандального “десятинного монастиря”, а по факту – незаконно збудованої будки. Але в Гедеона є цілком зрозуміла біографія. І звати цього мурчащого попа – Харон Юрій Самуїлович.

Харон був громадянином Росії, підозрюю що і досі таким залишився.  В січні 2007 року суддя Черняхівського районного суду навіть оштрафував його на 340 грн. за порушення правил перебування в Україні. Харон тоді незаконно перебував на території України довгий час, без посвідки на проживання. Але до України Харон служив на агентурній роботі ФСБ у сонячній Каліфорнії.

В 1991 Харон з Благословіння Патріарха Алексія ІІ був відряджений у клір РПЦ в США. Де він працював в знаменитому місті Санта-Барбара настоятелем храму на честь святого Рівноапостольного Князя Володимира, а пізніше настоятелем монастиря святителя Іоанна Шанхайського чудотворця (Сан-Франциско). У 1999 він з’являється в Києві при Свято-Іллінського храмі. В 2005 році Харона призначають настоятелем МАФу біля фундаменту Десятинної церкви.

Харон був помічником депутата регіонала та представника Януковича в ВР – Мірошниченка у 6 та 7 скликаннях у ВР. Цікаво, що і … Тандіт був помічником Мірошниченка. Також Харон являється засновником кількох юридичних осіб серед яких ТОВ “Десятинка” та ТОВ “АмібудКонструкція”.

Статутна діяльність “Десятинки”: “неспеціалізована торгівля продуктами, напоями та тютюновими виробами”

Харон – дуже впливовий та ресурсний агент ФСБ, “духівник” у великої кількості теперішніх високопосадовців. І от я дозволю собі нагадати, що цей лисий телєзвізда – радник Голови СБУ.
І офіційно працює в СБУ. Отримує зарплату. З податків, які плачу, у тому числі я. Рік тому його з скандалом вигнали з Громадської ради при СБУ. Після цього Громадську раду фактично розігнали і вона до сих пір не діє. Хоча повинна діяти. Але навіщо СБУ незручна громадськість?”

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com