Юрій Тимошенко звинуватив СБУ у бездіяльності у справі про розкрадання оборонного сектора

1.03.2019, 15:33
14362

Народний депутат та кандидат на посаду Президента України Юрій Тимошенко під час засідання комітету із запобігання корупції звернувся до представників СБУ з питанням, чому до цього часу фігуранти справи про розкрадання армії не заарештовані і не допитані.

Читайте також: Який сенс у великій чисельності штату СБУ, якщо вони допускають корупцію у себе під носом, – Лещенко

“Риба гниє з голови. Коли людина хоче зробити, вона знайде сто можливостей, як зробити. А коли не хоче, то знайде сто причин, щоб цього не робити. Дивлюсь на вас, а ви лиш думаєте, як би умити руки від цієї справи, як би бути від неї щонайдалі. Ви так хочете розслідувати, як вішатись. Ви її хочете так розслідувати, як справу розстрілу Небесної Сотні. Пане Генерал-майоре Сандурський, дайте мені коротку відповідь, у нас є в державі війна? Є війна. А не здається Вам, що в умовах війни, все, що роблять фігуранти цієї справи, можна легко схарактеризувати одним словом – “державна зрада”. Чому пара журналістів, діючи в інтересах держави, зробили в рази більше, ніж уся ваша спецслужба разом взята. Чому Ви цього не зробили?”, – дивується Юрій Тимошенко.

Що ж, питання, чому фігуранти справи про розкрадання досі не заарештовані і не допитані, залишилось відкритим. Можна лиш зі сторони зробити висновок, що вони і самі були в темі. Керівництво СБУ призначається особисто Президентом, то як вони могли арештувати його друзів і бізнес-партнерів, які грабували під час війни українську армію, у тому числі через підприємство Порошенка – “Ленінську кузню”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com