Який сенс у великій чисельності штату СБУ, якщо вони допускають корупцію у себе під носом, – Лещенко

1.03.2019, 12:31
14329

Український політик та журналіст Сергій Лещенко на комітеті із запобігання корупції звернувся до представників СБУ з питанням про те, чому одна із найчисельніших спецслужб світу Служба безпеки України допускає відкрите розкрадання коштів у себе перед очима.

Читайте також: Гладковський був консулом на Сейшелах, де на “офшорах” робив махінації з податками, – Наливайченко

“Спецслужба України – це одна з найбільш масових спецслужб у світі. В прорахунку на одного мешканця України, в СБУ працює більше працівників, ніж у МІ5 чи МІ6 в Британії, тобто СБУ є найбільш переукомплектована служба. Ваші представники займаються розслідуванням корупційних злочинів, маючи цю підслідність, і мають спеціальний департамент у кілька тисяч осіб, але, на жаль, корупція і далі має місце.

Ваші представники є делегованими, відрядженими на державні оборонні підприємства, на “Укроборонпром”, на самі заводи, і ця вся корупція відбувається перед їх очима. У мене питання: за що платять українські громадяни свої податки, зарплати цим співробітникам СБУ, які бачать цю корупцію у себе перед очима, але нічого не роблять, щоб їй запобігти. Який сенс у такій спецслужбі, яка маючи штат у такій величезній чисельності, і маючи відряджених на заводи, на “Укроборонпром”, все одно допускає корупцію у такій відкритій формі?”, – обурюється Левченко.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com