Юристи, декан та бізнесмени: Тимошенко оголосила список довірених осіб

5.03.2019, 11:30
14875

На сайті ЦВК з’явилась інформація стосовно довірених осіб кандидатів у Президенти. Так, Юлія Тимошенко вирішила покластись на кількох київських забудовників, юристів та декана з КНУ.

Читайте також: Ірина Луценко заявила, чому Тимошенко ініціює імпічмент

Стало відомо, кого кандидати на пост Президента вирішили обрати своїми довіреними особами.

Так, Юлія Тимошенко зробила своїми довіреними особами кількох депутатів Київради від “Батьківщини” – це Анатолій Шаповал, Ганна Свириденко й Тетяна Меліхова.

Також її довіреними особами стали юристи й очільники партійної громадської організації “Центр захисту киян” – Віталій Нестор та Юрій Власенко.

З-поміж довірених осіб також є політконсультант Андрій Вальчишин та декан філософського факультету КНУ імені Шевченка Анатолій Конверський, інформує “ЧЕСНО“.

Щодо інших кандидатів, то довіреними особами Петра Порошенка у Києві є кандидат від Думчева Ігор Дубій, поети, лікарі та юристи.

Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський у столиці довіряє підприємцям, адвокатам, продавцю м’ячів-еспандерів та фотографу.

Довірені особи, згідно із законом, ведуть агітацію та сприяють кандидату на посаду Президента України у виборчому процесі, представляють його інтереси у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об’єднаннями громадян, виборцями. Про це йдеться в статті 67 закону “Про вибори Президента України”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com