З 1 жовтня Київстар змінює тарифи на мобільний зв`язок та домашній інтернет

1.10.2019, 09:51
44684

Мобільний оператор Київстар  з 1 жовтня змінює лінійку своїх актуальних тарифів мобільного зв’язку і домашнього інтернету, а старі закриє для підключення. Про це інформує  Liga.Tech  з посиланням на в прес−службу Київстар.

Читайте також: Мобільним операторам заборонили списувати гроші за незамовлені послуги

Оператор переводить в архів тарифи:  Безлім Соцмережі (75 грн), Безлім Месенджери (100 грн), Безлім Відео (150 грн). Їх  абоненти зможуть користуватися тарифами ще невизначений час. Нові абоненти підключиться до них вже не зможуть.

Назви тарифних планів Максимальний Безлім, Київстар Комфорт і Дайте Ще! буде змінено на Максимальний Безлім 2019, Київстар Комфорт 2018 і Дайте Ще! 2018. Вони також перйдут в архів.

Також зміняться й тарифи на домашній інтеренет. Будуть закриті для підключення нових абонентів і перейменовані тарифні плани Київстар Всі разом і Домашній Інтернет. З 1 жовтня оператор додасть нову лінійку з великим функціоналом і новою ціною.

До архіву будуть переміщені наступні тарифи: Київстар Всі разом. Ігровий (перейменований в Київстар Все разом. Ігровий 2019), Київстар Всі разом. Плюс, Київстар Всі разом. Смарте і Київстар Всі разом. Екстра−, Безлім 100 (перейменований в Безлім 100−2018), Безлім 300 

Ті абоненти, які підключилися на ці тарифи до 30 вересня 2019 включно продовжать обслуговуватися на тих же умовах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com