З “Батьківщини” виходить один з ключових депутатів

28.05.2019, 20:16
26837

Спеціаліст з оборонної тематики і стратег з питань деокупації та реінтеграції Криму та Донбасу Андрій Сенченко оголосив про вихід з партії.

Читайте також: Тимошенко у Раді закликала створити нову коаліцію під Зеленського

Сенченко запам’ятався як один із лідерів парламентської опозиції екс-президенту Віктору Януковичу і комендант Жовтневого палацу під час Революції гідності. З березня по серпень 2014 року був в.о. заступника голови Адміністрації президента.

Політик пояснив своє рішення розбіжностями в оцінці небезпек, які виникли перед країною після виборів президента. Він повідомив, що планує зосередитися на формуванні нового політичного руху:

″Сьогодні я прийняв важливе і дуже непросте для мене рішення про вихід з партії Батьівщіна. Я присвятив цій команді 14 років свого життя і залишався поруч з Юлією Тимошенко у важкі для неї і партії часи. У мене немає конфлікту з Юлією Володимирівною, до якої я ставлюся з великою повагою. Однак сьогодні країна знову опинилася у вкрай небезпечному становищі, і наші підходи до стратегії дій і формування команди, здатної подолати виклики, істотно відрізняються″, – сказав Сенченко.

Він повідомив, що готовий приєднатися до парламенту з командою громадського руху ″Сила права″.

Реакція Юлії Тимошенко і Батьівщіни на заяву політика поки що невідома.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com