З Гройсманом збираються судитися активісти через назву його політсили

25.07.2019, 19:15
34554

На Володимира Гройсмана позивається в суді Всеукраїнська громадська організація (ВГО) Українська стратегія. Про це повідомляється в публічній заяві організації.

Читайте також: Гройсман запропонував зменшити кількість міністерств в Україні

″ВГО Українська стратегія звернулася з позовом на прем’єр-міністра з вимогою визнати протиправними дії Володимира Гройсмана при публічній презентації політичної партії з використанням назви Українська стратегія і зобов’язати прем’єр-міністра спростувати інформацію про участь у передвиборній кампанії партії під назвою Українська стратегія. А в подальшому, у тому числі в ЗМІ, використовувати реальну назва партії Українська стратегія Гройсмана, не підміняючи неповною назвою Українська стратегія″, – сказано в заяві.

Громадська організація заявила, що неодноразово критикувала дії уряду з питань економіки, енергетики, ядерної безпеки, військово-промислового комплексу і не хоче, щоб її назва асоціювалося з керівником цього Кабміну.

″Беручи до уваги той факт, що напрацювання ВГО Українська стратегія регулярно знаходять підтримку міжнародних експертів, а керівник ВГО Українська стратегія Анатолій Пінчук, відомий експерт і суспільно-політичний діяч, відноситься до категорії національних громадських діячів, – це підсилює ефект сполучності іноземних партнерів з організацією″, – сказано в заяві.

Читайте також: Між Гройсманом та Порошенком спалахнув конфлікт

Зазначимо, що ВГО Українська стратегія об’єднує профільних експертів і громадських діячів, вона була створена 2 лютого 2009 року. Організація займається розробкою концепцій, програм, інших документів з метою успішного ефективного розвитку України, залученням до цього інших громадських об’єднань і громадян, пропагандою цих пропозицій в суспільстві і лобіюванням в органах влади.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com