З космосу в Ірані помітити масові поховання померлих від коронавірусу (фото, відео)

15.03.2020, 20:48
66541

Оприлюднили супутникові фото, на яких можна розрізнити свіжі масові поховання в Ірані. Загиблі хворіли на COVID-19. Судячи по знімках, кладовище Бехешті−Масума в місті Кум стрімко розширюється, оскільки в країні зростає кількість померлих від коронавірусу. Ділянки білого кольору на фото − ті самі свіжі могили, пише The Washington Post.

Читайте також: У Франції назвали препарати, які категорично не можна вживати при Covid−19

Біла речовина може бути вапном, яку часто використовують для масових поховань. Запаси складені поруч з ще не заповненими могилами.

Експерти повідомили, що нові траншеї довжиною в приблизно 100−метрів вириті “із запасом”, з урахуванням зростаючої кількості смертей від COVID−19. Пізніше перська служба BBC надала докази, описавши, як на згаданому цвинтарі працюють люди в захисних костюмах.

Читайте також: У новонародженої дитини виявили коронавірус: деталі

“Це ділянка для жертв коронавірусу. На сьогодні поховано понад 250 померлих, – повідомив невідомий робітник. −  Всі ці свіжі могили заповнилися за останні кілька днів”.

Місто Кум є епіцентром коронавірусу в Ірані. Зараз країна є третьою у світі за кількістю інфікованих − понад 10000 інфікованих. У світі іранський режим піддали широкій критиці за відмову закрити Кум, який відвідує велика кількість паломників шиїтів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com