З нагоди Дня Конституції у сторону непідконтрольного Донецька запустили 15-метровий прапор України (відео)

28.06.2020, 20:22
76807

З нагоди Дня Конституції волонтери, переселенці та військовослужбовці цивільно-військового співробітництва випустили 15-ти метровий прапор в сторону непідконтрольного Донецька. Про це повідомляє штаб ООС.

Читайте також: В Україні видали Конституцію для наймолодших

Як зазначається, подібні заходи вже неодноразово проводили на території Донецької та Луганської областей. Найчастіше акції приурочені Дню Конституції та Прапора України.

“Ми нагадуємо мешканцям тимчасово окупованих територій, що Україна все ж поверне свої території і знову стане цілісною. Хоча пройшло вже дуже багато часу, але вас ніхто не кинув, давайте спільно боротися за Україну. У нас все вийде і цей синьо-жовтий стяг буде в кожному місті – і в Луганську, і в Донецьку, і в Горлівці, і Сніжному, і в Шахтарську”, – розповів волонтер на псевдо “Оскар”.

Читайте також: Порошенко пропонує перенести День Конституції на 5 квітня (відео)

Як зазначається, вже за кілька годин у соцмережах мешканці Донецька почали ділитися фото та відео з українським прапором, що пролітав над містом.

Нагадаємо, сьогодні, 28 червня, в Україні відзначають День Конституції. Саме цього дня 1996 року Верховна Рада ухвалила Основний закон країни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com