З`явилося нове відео авіакатастрофи в Ірані: влучання двох ракет і падіння (відео)

15.01.2020, 13:50
59876

У мережі з’явилося нове відео нібито аварії літака МАУ в Тегерані 8 січня. Ролик опублікував іранський журналіст Behnam Gholipour у Twitter. Повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Читайте також:  Ірані заарештували чоловіка, який запостив у Мережу відео збиття українського літака

На записі видно, що в авіалайнер влучають дві ракети. Спочатку була випущена перша, а через декілька секунд друга. Після цього кадри відображають падіння літака.

Журналісти The New York Times заявили, що їхня перевірка запису показує, що ракети були запущені з військового майданчика Ірану.

“Це відео заповнює прогалину і показує, що дві ракети влучають з інтервалом приблизно 23 секунди. Ймовірно, перша ракета відключила транспондер літака”, − пишуть ЗМІ.

Журналіст Джейк Годін знайшов на карті Google, звідки було знято відео.

Зі свого боку розслідувач Bellingcat Джанкарло Фіорелла повідомив, що фахівці групи також працюють над тим, щоб встановити місце розташування знятого. Встановлена ​​дата на запису (2019-10-17) може бути неправильною, підкреслив експерт.

Він також додав, що до появи відео були повідомлення очевидців, які чули два вибухи або запуски ракет.

 

Нагадаємо,  вранці, 8 січня недалеко від Тегерана зазнав аварії  український літак Boeing−737, приблизно через три хвилини після зльоту з міжнародного аеропорту Імама Хомейні, в результаті чого загинули всі пасажири і члени екіпажу на борту. На борту літака авіакомпанії МАУ, який зазнав катастрофи поблизу Тегерана, перебувало 11 громадян України.

11 січня Іран визнав, що збив український літак Boeing 737 авіакомпанії МАУ ракетою “земля−повітря” уранці 8 січня під Тегераном.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com