З’явилися нові подробиці голої зйомки українок у Дубаї: скандальне відео злили сусіди

26.07.2021, 13:03
98107

На скандальній голій фотосесії українок у Дубаї були не всі моделі. Як виявилося, в мережі існував чат із 30 осіб, у якому опублікували кадри зі зйомки. Організатор Віталій Гречин вважає, що знімки “злив” хтось із цієї бесіди.

Читайте також: Дівчата і організатор влаштували оргію з наркотиками: спливло нове відео з учасницями голої зйомки в Дубаї (фото, відео 21+)

Гречин зазначив, що ролик зняли сусіди, і тому моделей заарештували за поширення провокаційних матеріалів. За словами організатора, вони “їх не створювали”. Фотограф виявився з Росії, але його швидко відпустили і відправили на батьківщину. Зараз скандальну справу закрили. Про це йдеться в сюжеті програми “Гроші”.

“На балконі були не всі, у нас був спільний чат, там більш ніж 30 осіб. Саме в ньому було три або чотири фото, які злили. Ймовірно, це зробив хтось із цих людей у чаті”, – заявив Гречин.

Сам організатор пробув у в’язниці 5-6 тижнів. За словами однієї з заарештованих моделей, для дубайських поліцейських вони були як “виродки суспільства”. Крім того, в камері не було нормальних умов для перебування.

Модель додала, в разі доведення, що одна з українок займається ескортом, всіх дівчат посадили б у тюрму на пів року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com