“За Сталіна!”: в окупованому Криму російські військові провели репетицію Дня перемоги (фото)

5.05.2019, 09:49
23595

Учора ввечері, 4 травня, в окупованих Росією містах Криму відбулася репетиція військового параду, приуроченого до російського “Дня перемоги”.

Читайте також: На Донбасі помер український командир (фото)

Як повідомляє Крим.Реалії, колону військової техніки очолювала бойова машина реактивної артилерії воєнних років, відома під неофіційною назвою “Катюша”, на реактивних снарядах якої було написано “За Сталіна! Від Катюші!”.

Після цієї установки їхав танк воєнних років Т-34 на синтетичних гусеницях, самохідна артилерійська установка і кілька десятків російських бойових машин, що перебувають на озброєнні берегових військ Чорноморського флоту Росії.

Репетиція відбулася в центрі міста, бойова техніка їхала вулицею Леніна і проспектом Нахімова. За дійством спостерігали кілька сотень туристів і місцевих жителів, які фотографували бронетехніку на мобільні телефони.

Також репетиції відбулися в окупованих Росією Керчі та Сімферополі. У Керчі в підготовці до параду брали участь військові різних видів російських військ і “юнармійців”.

У Керчі була представлена різна військова техніка Росії: від броньовиків, БТРів, мінометів і гаубиць, систем “Град”, до зенітних ракетних систем С-300.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com