За україномовні пісні Надю Дорофєєву визнано найкращим артистом цього року

31.12.2023, 13:00
152174

Співачка Надя Дорофєєва стала найкращим артистом цього року за версією Culture Awards 2023. Вона є найкращим прикладом переходу від російськомовної ери в україномовну, ще й в умовах війни.

Читайте також: Тіна Кароль вкотре посіла статус найкрасивішої жінки України: деталі

На сторінці премії в Instagram повідомляється, що Додо обрала розумну стратегію – писати нові треки українською.

Деякі свої пісні вона переклала з російської, але всі нові звучать тільки рідною мовою співачки. Справжній бум стався на початку 2023 року, коли Додо разом з чоловіком Михайлом Кацуріним випустила хіт “Щоб не було”.

Наступний хіт “Вотсап” також потрапив у топ-чарти. Беззаперечним хітом цього літа стала пісня “Кохаю, але не зовсім”. Треки “На самоті” і “Хай пишуть” теж показали високі результати.

Незважаючи на те, що це відносно нові пісні, на концерті Додо в Києві шанувальники співали ці треки разом з нею.

“Крім цього, Дорофєєва відкатала один з найбільших турів по Україні в 2023, а також виступила в Європі та Північній Америці. Надя Дорофєєва – головний погляд сучасності на українській сцені, і це дійсно не так просто артистам “старої ери” пробитися в чарти стрімінгових платформ, але саме у співпраці з прогресивними авторами, продюсерами і режисерами виконавиця змогла не тільки зберегти свої здібності і впізнаваність, а й помножити їх”, – йдеться на сторінці премії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com