Загибель депутата Полякова: у поліції розповіли деталі розслідування

9.02.2022, 13:32
111071
Столична поліція продовжує розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі народного депутата України Антона Полякова.

Читайте також: У Мережі з’явилося відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

Про це йдеться у відповіді слідчого управління Головного управління Національної поліції у Києві на інформаційний запит Укрінформу.

«За фактом смерті 08.10.2021 р. народного депутата України Антона Полякова слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вживаються всі необхідні заходи, спрямовані на повне та неупереджене дослідження обставин смерті Полякова.

Вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, лікарі «швидкої» намагалися його реанімувати, але констатували смерть.

Читайте також: Поляков не був випадковим пасажиром таксі, але підозр поки немає: нові подробиці смерті нардепа

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою «природна смерть».

Розтин показав, що смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Згодом у МВС заявили, що в організмі депутата було виявлено наркотичні речовини.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com