Загибель людей біля укриття: Кличко пригрозив головам районів Києва і заявив про “спільну відповідальність”

2.06.2023, 14:00
141587

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що незадоволений виконанням і використання коштів, які були виділені для облаштування укриттів у столиці. До слова, торік і цьогоріч з міського бюджету на це направили 1,2 млрд грн.

Читайте також: В Одесі у сміттєвій урні знайшли відрізану голову жінки: подробиці моторошного вбивства (фото, відео)

Про це міський голова повідомив у своєму Telegram.

“Цими коштами, підкреслю, розпоряджалися й розпоряджаються РДА міста. Відповідальними є голови районів. В кінці червня підіб’ємо підсумки використання коштів на облаштування укриттів. І звернення до президента на відсторонення чи звільнення можуть бути і на інших голів районів”, – наголосив Кличко.

За його словами, про жодні виправдання не може йтися. А відповідальність, наголошує Кличко, спільна, – “всіх служб і моя, як мера міста”. Міський голова також наголосив, що очільників районів у столиці “призначає президент за поданням уряду”, а мер “не може навіть винести йому (керівнику РДА Києва – Ред.) догану”.

“Маленька довідка: з 10 голів районів 9 у нас – представники від “Слуги Народу”. Керівник Київської міської військової адміністрації призначений Офісом президента. Це – якщо про спільну і справедливу відповідальність. Я наголошую головам районів, що саботажу терпіти не буду! Райони столиці – це не окремі князівства, де можна ходити в білих рукавичках і нехтувати виконанням своїх обов’язків”, – заявив Кличко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com