Захищала підозрюваних і сама опинилась під вартою: у Сумах затримали адвокатку, яка повідомляла про псевдозамінування судів (відео)

12.02.2020, 15:10
62930

У Сумах затримали адвокатку, яка понад 40 разів повідомляла про замінування судів. Такі телефонні дзвінки жінка почала влаштовувати ще від жовтня, йдеться у ТСН.

Читайте також: Повідомили, коли закінчиться процес розмінування в Золотому

Жінка дзвонила поліцейським та повідомляла про закладену вибухівку, таким чином зривала роботу судів. Щоразу будівлі обстежували вибухотехніки з кінологами, але жоден факт не підтвердився.

Вирахувати псевдомінерку було дуже складно, бо вона постійно змінювала голос, sim-картки та мобільні телефони. Встановити особу жінки копам допомогли співробітники СБУ.

Виявилося, це 39-річна адвокатка. Її затримали посеред вулиці, якраз коли вона повідомила про замінування усіх судів в Сумах. Жінці вже оголосили підозру, і вона, за даними правоохоронців, в цьому зізналася. Тепер може провести за ґратами до 8 років.

“Перебуваючи під нашим візуальним контролем та спостереженням, вона здійснила останній дзвінок і повідомила про начебто замінування сумських судів. Після цього  було затримано. Під час обшуку її житла були вилучені беззаперечні докази її вини, зокрема були вилучені мобільні телефони та обгортки від sim-карт, з яких вона і здійснювала ці дзвінки”, – прокоментував керівник відділу прокуратури Сумської області Валерій Могильний.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com