Замість макаронів – наркозілля: у Києві правоохоронці попередили спробу передачі наркотиків до столичного СІЗО (фото)

15.02.2020, 15:14
63337

Прокуратурою міста Києва сьогодні, 15 лютого,  спільно з оперативним відділом державної установи “Київський слідчий ізолятор” у ході відпрацювання оперативної інформації попереджено спробу передачі заборонених предметів до режимної установи, пише УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури столиці.

Читайте також: У Києві з Лук’янівського СІЗО паланують зробити музей

“Так, у ході проведення огляду посилки на ім’я одного ув’язнених, який утримується у СІЗО, виявлено 36 зарядних пристроїв до мобільних телефонів, 7 навушників, 6 WiFi роутерів, 7 стартових пакетів мобільних операторів “Київстар”, “Лайф” та “МТС”, 24 пачки дріжджів по 100 грам кожна, 50 мобільних телефонів, 8 батарей живлення до мобільних телефонів, 22 пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, 8 поліетиленових згортків з кристалічною речовиною білого кольору, фішки для гри в покер, 12 колод гральних карт”, — вказано у повідомленні.

За вказаним фактом слідчо-оперативною групою Шевченківського УП ГУ НП в м. Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com