Заморський наречений “розвів” українку на майже 60 тисяч гривень

19.02.2020, 22:46
63866

Жінка з Нововолинська познайомилась у соціальній мережі Facebook з іноземцем. Після 5−ти місяців спілкування чоловік видурив у жінки майже 60 тисяч гривень. Про це пише  інтернет видання Буг з посиланням на ухвалу Нововолинського міського суду від 12−го лютого.

Читайте також: Видавала себе за вдову: шахрайка привласнила мільйонну компенсацію за загибель героя АТО і поїхала на море

До суду надійшло клопотання слідчого Нововолинського відділення поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Розслідуванням встановлено, що 13−го січня невідома особа, в ході спілкування через інтернет, шляхом обману заволоділа грошовими коштами потерпілої в сумі 58 390 гривень.

Жінка слідчому розповіла, що до неї в фейсбук добавився у друзі чоловік, який підписаний Tirad AL Sheikh Mahmoud.

Читайте також: У Харкові затримали шахрая, який дурив пенсіонерів

Протягом 5−ти місяців спілкування, увійшовши в довіру, чоловік під приводом купівлі спільного житла за кордоном, заволодів грошовими коштами, які потерпіла добровільно йому переказала.

Кошти потерпіла переказала шахраю через власну банківську картку в сумі 52 140 гривень, 250 доларів США жінка відправила на іноземний рахунок через касу банку.

Читайте також:На Львівщини правоохоронці затримали подружжя-шахраїв

За вказаним фактом відомості до ЄРДР внесені за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (Шахрайство).

Для встановлення важливих обставин слідчий звернувся до суду з проханням отримати тимчасовий доступ до речей та документів, в тому числі матеріалів фото−відеофіксації.

Суд задовольнив клопотання слідчого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com