Запрошував додому та вчиняв секс-насильство: підозрюваним у педофілії виявився журналіст із Києва

6.06.2023, 09:30
141765

У Києві затримали 39-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні двох неповнолітніх хлопців. За даними ЗМІ, – це журналіст видання “Вести”.

Читайте також: Як Путін отримує інформацію про війну в Україні: “Регулярно здійснює дзвінки”

Про це пише “Українська правда” з посиланням на свої джерела.

За даними видання, підозрюваним у педофілії є працівник видання “Вести”. Матеріали цього журналіста вже видалено із сайту ЗМІ.

У поліції відмовилися коментувати цю інформацію. Проте згодом “Вести” підтвердили, що підозрюваний дійсно у них працював, проте після його затримання журналіста вже звільнили.

“Ініціатором розірвання трудових відносин виступила редакція, оскільки дії колишнього співробітника, які інкримінуються йому правоохоронними органами, є категорично неприйнятними для подальшого трудового співробітництва. Редакція Vesti.ua не здійснює контроль за особистим життям своїх співробітників, тому оприлюднені факти стали шоком для всіх працівників та керівництва редакції”, – йдеться у заяві редакції.

Зазначимо, в поліції повідомили про затримання 39-річного чоловіка, який у своїй квартирі зустрічався з неповнолітніми хлопцями, розбещував їх та платив гроші. За це йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com