Зареєстровано закон про колабораціонізм: кого притягатимуть до відповідальності

26.02.2021, 10:22
94952

У Верховній Раді був зареєстрований закон, який позначить деякі дії громадян, як співпрацю з ворогом. У розробці документа брали участь, в тому числі й представники “Національного Корпусу”, – передає ASPI News.

Читайте також: У Раді хочуть посилити відповідальність за пряме чи опосередковане виправдання російської агресії

Деталі про законопроєкт розповів на своєму Telegram-каналі керівник штабу “Національного Корпусу” Максим Жорін. За словами Жоріна, у 2020 році законопроєкт двічі був продемонстрований офісу президента, проте реакцій на документ не було ніяких.

Пізніше була створена робоча група, до якої увійшли народні депутати, а також юристи, ветерани та представники громадськості. Максим Жорін зазначив, що реєстрація документа в Раді відбулася завдяки цій робочій групі.

“Саме завдяки цьому законопроєкту ми реально зможемо притягнути до відповідальності всіх тих, хто співпрацював або співпрацює з ворогом. Починаючи від Медведчука (нардеп і лідер політсили ОПЗЖ, прим. ред.), який відкрито транслює російську пропаганду, закінчуючи громадянами, які агітували за Росію або, наприклад, здавали координати наших військ”, – повідомив Жорін.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com