“Зареєструвалось 319, а присутніх 14 нардепів. Ганьба!” – українці обурені пленарним засіданням у ВР (фото)

22.03.2019, 18:11
17631

У п’ятницю, 22 березня, у Верховній Раді пройшло останнє пленарне засідання тижня. Проте, не всі народні депутати належно виконують свої обов’язки, адже на момент закриття сесії у залі були присутні лише 14-15 політиків.

Читайте також: Ляшко з командою заблокував урядову ложу та поскандалив з Гройсманом (відео)

Користувачі мережі обурилися пустому парламенту, адже загалам у Раді 22 березня зареєструвалися 319 нардепів. Наступне пленарне засідання ВР відбудеться аж через два тижні – 9 квітня.

Традиційне п’ятничне фото. У нас рекорд! Точніше – антирекорд Парламенту. 14 депутатів у залі, – зауважив нардеп Леонід Ємець.

Ще одне фото порожнього парламенту опублікував нардеп Борислав Береза.

Користувачі мережі обурилися такій поведінці народних обранців. Вони відзначили, що депутати не можуть прогулювати засідання, а мають ходити на роботу, їм за це платять зарплату.

“Позор Верховної Ради”, “Чому у нас в країні таке можливо? Якщо працівник не приходить на роботу, його звільняють”, “І от навіщо нам 459 депутатів, якщо більшість з них и не ходить на засідання”, “Непрацюючий парламент за кошти платників податків, сумно”, “Це прямо Гоґвортс. Усі в мантіях-невидимках”, – пишуть користувачі.

Під час сесії нардепи встигли розглянути лише три поправки до законопроекту про забезпечення функціонування української мови як державної. Роботу над поправками парламентарі розпочали із 1218-ї із 2082 правок, які надійшли до проекту закону до другого читання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com