Ляшко з командою заблокував урядову ложу та поскандалив з Гройсманом (відео)

22.03.2019, 14:09
17587

22 березня кандидат у президенти та лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко ледь не зірвав Годину запитань до уряду та влаштував колотнечу у Раді.

Читайте також: Радикал Ляшко з командою увірвався на засідання Кабміну, погрожуючи Прем’єру (відео)

Пленарне засідання транслюється на YouTube-каналі телеканалу “Рада”.

Спочатку Ляшко звернувся до Кабміну з питанням щодо виплати зарплат, зокрема працівникам колективу Одеського національного медичного університету.  “Я вимагаю від вас припинити виплати керівництву Міністерства охорони здоров’я, керівництву “Укравтодору”, поки не заплатять роботягам зарплати”, – заявив Ляшко.

У відповідь слово взяв прем’єр-міністр Володимир Гройсман та повідомив, що уряд ухвалив рішення про службову перевірку причин невиплати зарплат в одеському університеті.

Під час відповіді Гройсмана Ляшко та представники його фракції піднялися зі своїх робочих місць та швидко пішли до урядової ложі.

Коли вони підіймалися сходинками між президією та ложею, сталася штовханина, зокрема за участю народного депутата від “Блоку Петра Порошенка” Ігоря Побера.

Згодом “Радикалам” все ж вдалося підійти безпосередньо до урядовців і Гроймана, у їхню ложу, де також сталася штовханина, зокрема за участю “радикала” Ігоря Мосійчука.

Через це голова Верховоної Ради Андрій Парубій оголосив перерву в засіданні.

Після перерви він назвав такі події зневагою до парламенту і надав слово Гройсману, який повідомив Ляшку, що доручив розібратися з питаннями щодо виплати зарплат. Ляшко все одно продовжив сперечатися з Гройсманом, але пізніше він і представники його фракції пішли з урядової ложі, і Година запитань до уряду продовжилася.

Нагадаємо, нещодавно Олег Ляшко зірвав засідання уряду, вимагаючи не подовжувати контракт з головою “Нафтогазу” Андрієм Коболєвим. Нардеп зухвало тицяв пальцем у груди прем’єр-міністру і звертався до нього на “ти”.”Ти на якій підставі з ворюгою подовжив контракт? Ти мене бить будеш?” – кричав нардеп.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com