Засновник БФ “Віримо в Україну” Юрій Гупало відзначає 50-річний ювілей

29.01.2023, 10:52
134958

Сьогодні, 29 січня, свій 50-річний ювілей відзначає засновник Благодійного фонду “Віримо в Україну”, заступник начальника Волинської обласної військової адміністрації, благодійник та меценат Гупало Юрій Володимирович.

Читайте також: Заступник начальника Волинської ОВА Юрій Гупало взяв участь у конгресі Трьох морів у Польщі (фото, відео)

Волонтери БФ щиро вітають Юрія Володимировича з Днем народження:

“Бажаємо Вам як  професійному керівнику міцного здоров’я, сили духу, витримки, мужності, впевненості, цілеспрямованості та твердості у прийнятті важливих рішень у цей складний для всіх час, коли ворог не припиняє тероризувати наші домівки.

Втілення та реалізації всіх найамбітніших  планів у  відбудові  та стабільному поступальному розвитку області та держави в цілому, і хай з Вами поруч завжди будуть надійні друзі, колеги, однодумці.

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Нехай Ваша нелегка праця завжди буде високо оцінена, а служба людям приносить задоволення. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а Бог оберігає і допомагає.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!” – зазначають волонтери.

Довідково

Юрій Гупало народився 29 січня 1973 року в с. Гуща, Любомльського району, Волинської області. Здобув вищу освіту у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за фахом  – історія. Трудовий шлях розпочинав вчителем у сільських школах, згодом заснував власний бізнес у сфері міжнародних вантажних перевезень і дотепер успішно керує підприємством та розвиває нові сфери діяльності.

Ще за часів студентства захопився професійним волейболом, заснував власний волейбольний клуб «Олюртранс» з однойменною назвою команди, яка є постійним учасником Чемпіонату та Кубку України з волейболу серед чоловіків.

В 2015 році був обраний депутатом Волинської обласної ради VII скликання. Впродовж депутатської каденції входив до складу постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій. Своєю наполегливістю та бажанням допомогти рідному краю, реалізував низку надважливих для Волині проектів.

Створивши Благодійний Фонд «Віримо в Україну» підтримував і продовжує підтримувати людей, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, допомагає громадам, молодим спортивним командам Волинської області. З початку повномасштабного російського вторгнення Благодійний фонд активно допомагає Збройним Силам України, підрозділам територіальної оборони, вимушено переселеним особам, які втративши домівки, змушені були переїхати на Волинь та родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

З березня 2022 року Юрій Гупало став заступником начальника Волинської обласної військової адміністрації в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com