Затримка з рішенням Конгресу США про додаткове фінансування загрожує глобальним голодом — Newsweek

19.01.2024, 14:03
152986

Конгресу США необхідно терміново схвалити запит на додаткове фінансування від президента Джо Байдена, оскільки він містить необхідну продовольчу допомогу для боротьби з голодом у всьому світі.

Читайте також: Bradley зупинили великий український провал у бою з російськими військами, – CNN

Таку думку висловив американський журналіст Вільям Ламберс, який співпрацював із Всесвітньою продовольчою програмою ООН, у виданні Newsweek.

“Війна та голод — це трагічна реальність сучасного світу, з якою ми повинні боротися — ми не можемо ухилятися від своїх обов’язків на жодному з фронтів”, – стверджує він.

За його словами, США не можуть дозволити Росії виграти війну, покинувши Україну, оскільки це буде небезпечним сигналом, який сприятиме агресорам.

“Ми повинні продемонструвати силу, щоб забезпечити мир”, – стверджує Вільям Ламберс.

Автор видання також наголосив, що війни та вплив зміни клімату призвели до того, що численні країни зіткнулися з гострою нестачею продовольства.

“Нам вкрай необхідно збільшити фінансування глобальної продовольчої допомоги, щоб допомогти Всесвітній продовольчій програмі ООН (ВПП) та іншим благодійним організаціям, які надають допомогу. ВПП була змушена піти на трагічні скорочення пайків через низьке фінансування. Вторгнення Росії в Україну також обмежило доступ до цінного джерела зерна для місій ВПП з надання допомоги”, – пише він.

Ламберс вважає, що 2024 року голод є трагічною можливістю для багатьох країн Африки, Азії та Центральної Америки.

“Благодійні організації просто не мають достатньо ресурсів, щоб впоратися з усіма цими надзвичайними ситуаціями. Ось чому запит на фінансування гуманітарної допомоги є таким важливим”, – стверджує він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com