Заяви Луценка про список “недоторканних Йованович” узгоджено з Порошенком?

24.03.2019, 11:17
17806

Заяви Луценка про список недоторканних, переданих йому послом США Марі Йованович, не вплинуть на Порошенка. Це схоже на злагоджену гру.

Читайте також: Луценко заявив, що не знає, хто покриває схеми розкрадання оборонного сектора

Про це 24 каналу розповів директор аналітичного центру “Політика” Микола Давидюк.

За його словами, українським політикам треба концентруватися на виконанні внутрішніх завдань. В цьому випадку – боротьбі з корупцією.

“Заяви Луценка викликають інші питання. Чому немає реальних реформ у ГПУ? Чому Луценко звертає увагу на те, що не вистачило чотирьох мільйонів доларів допомоги США на реформи, хоча ГПУ отримувала сотні мільярдів гривень з держбюджету? Враження, що є інший список – Порошенка-Януковича – щодо неув’язнення колишніх регіоналів, сьогоднішніх топ-корупціонерів”, – вважає Микола Давидюк.

Політолог зауважує: кожного разу, коли українські політики намагаються грати в глобальні ігри на протистоянні внутрішніх політик інших країн, це закінчується голом у свої ворота. На думку Миколи Давидюка, політичне майбутнє Луценка залежить від того, виграє чи ні Порошенко президентські вибори. Або Луценко піде на підвищення – стане прем’єром. Або ж перейде в опозицію.

“Замість того, щоб обговорювати, скільки топ-корупціонерів покарано за злочини, скільки грошей повернуто в бюджет, говоримо про список Йованович. Чому чотири роки Луценко мовчав, а коли йому треба звітувати, заявив про список недоторканних?” – наголосив Давидюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com