Збірна України розгромила Вірменію та вирвалася в лідери групи Ліги націй

11.06.2022, 18:31
121739

У суботу, 11 червня, збірна України провела свій другий поєдинок у Лізі націй сезону-2022/23. “Синьо-жовті” завдали нищівної поразки команді Вірменії.

Читайте також: Уряд розробляє грантову програму підтримки малого й середнього бізнесу: хто може оформити заявку

Через повномасштабну війну з російськими окупантами домашній для українців матч 3-го туру групової стадії відбувся в польському місті Лодзь. Гра завершилася перемогою “синьо-жовтих” з рахунком 3:0.

У першому таймі українська збірна домінувала над суперником, але розпечатати ворота гостей не зуміла.

Однак після перерви підопічним Олександра Петракова вдалося вийти вперед – на 61-й хвилині точним дальнім з лінії штрафного майданчика відзначився Руслан Малиновський.

На 77-й хвилині збірна України збільшила свою перевагу до двох м’ячів. Олександр Караваєв виконав передачу на Михайла Мудрика, яку перехопили, проте з відскоку Олександр обвідним ударом відправив м’яч у ворота.

На 84-й хвилині українці довели справу до розгрому – Віталій Миколенко, який з’явився на заміну, скористався помилкою оборони вірменів і забив свій дебютний м’яч у футболці національної збірної.

Зазначимо, що матч проти Вірменії став останнім для воротаря Андрія Пятова у футболці “синьо-жовтих”. 37-річний голкіпер вирішив завершити кар’єру в збірній, а в прощальній грі зберіг свої ворота на замку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com