Зеленська розповіла, скільки жінок-військовослужбовиць боронять Україну

14.10.2021, 18:30
102923

Сьогодні у Збройних силах України понад 31 тисяча військовослужбовиць. Вони нарівні з чоловіками боронять мир і спокій у нашій країні.

Читайте також: «Перемога – це створити таке суспільство і таку державу, в якій ми з вами хочемо жити», – військовий-«ударівець» про війну на Сході

Про це  заявила перша леді Олена Зеленська і привітала жінок – захисниць зі святом.

“Сьогодні ми вперше відзначаємо День захисників і захисниць України! Здавна всі ми звикли, що роль захисника завжди впевнено виконують чоловіки. Жінкам же дістаються ролі тих, кого потрібно захищати. Раніше внесок жінок у захист України залишався на другому плані. І це, як на мене, несправедливо. Адже лише у Збройних силах України сьогодні – понад 31 тисяча військовослужбовиць. Вони нарівні з чоловіками боронять мир і спокій у нашій країні”, – написала вона на сторінці у Facebook.

За словами Зеленської, час визнати цю рівність і пишатися тим, що в Україні однаково шанують як чоловіків, так і жінок, які захищають Батьківщину.

“Дякую всім-всім захисникам і захисницям України. Бажаю міцного здоров’я вам і вашим родинам, натхнення на службі та миру всім нам!”, – написала перша леді.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com