Зеленського охоронятимуть ще й собаки: вони зараз готуються (фото)

10.09.2020, 09:12
83715

Для охорони президента Володимира Зеленського у кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби готують кінологів і службових собак. Чотирилапі сек’юріті відточують свою майстерність і вчаться відчувати небезпеку на відстані, своєчасно виявляти вибухонебезпечні предмети та сповіщати про загрозу свого напарника.

Читайте також: “Я ні з ким не воюю”: Зеленський відреагував на бунт мерів через карантин

Так, на базі центру разом з працівниками Управління державної охорони України навчаються їхні хвостаті напарниці – собаки Мері, Дана та Альфа. Про це передали в прес-службі ДПСУ.

Дуети кінологів з собаками, які будуть забезпечувати безпеку перших осіб держави, проходять спеціальний курс підготовки з пошуку вибухових речовин.

Зазначається, що особливу увагу в ході навчання звертається на повну взаємодію між кінологом і собакою та чітке виконання команд.

“Пошук вибухівки вимагає від чотирилапих охоронців високої витривалості. Виявивши небезпечний предмет, собака має попередити свого напарника і ні в якому разі не брати в зуби та не торкатися небезпечної знахідки лапою, бо остання може вибухнути”, – йдеться в повідомленні.

По закінченні навчань кінологи та собаки складуть іспити та отримають відповідні свідоцтва.

Зеленського будуть охороняти чотирилапі сек'юріті: як їх навчають (фото)Зеленського будуть охороняти чотирилапі сек'юріті: як їх навчають (фото)Зеленського будуть охороняти чотирилапі сек'юріті: як їх навчають (фото)Зеленського будуть охороняти чотирилапі сек'юріті: як їх навчають (фото)Зеленського будуть охороняти чотирилапі сек'юріті: як їх навчають (фото)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com