Зеленський доручив підготувати плани захисту прифронтових міст і об’єктів

26.01.2024, 18:03
153259

Президент України Володимир Зеленський доручив військовим командирам Сил оборони підготувати детальні плани подальшого захисту прифронтових і прикордонних міст та критичних об’єктів. Про це глава держави повідомив у Telegram після проведення Ставки Верховного Головнокомандувача.

Читайте також: Захід має дякувати Україні за порятунок, а не змушувати благати про зброю, – NYT

“Авдіївка, Куп’янськ, південь – усі найважливіші напрямки наших дій. Детальні доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова, Гнатова й інших”, – зазначив Зеленський.

Крім того, як повідомив президент, ще увага зосереджувалася на питанні снарядів. Йдеться про пошук нових контрактів, взаємодію з партнерами щодо ритмічності міжнародної технічної допомоги, постійне нарощування власного виробництва. “Також дрони, робота над збільшенням як обсягів, так і дальності застосування”, – додав глава держави.

Разом з тим, як підкреслив Зеленський, він заслухав доповідь щодо захисту прифронтових та прикордонних територій, особливо від російського повітряного терору.

“Доручив підготувати детальні плани подальшого прикриття міст, громад і критичних обʼєктів з повітря”, – наголосив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com