Зеленський переходить на особливий режим роботи через СOVID-19 у його дружини

12.06.2020, 22:49
75298

Президент України Володимир Зеленський переходить на особливий режим роботи у зв’язку з виявленням коронавірусу у його дружини Олени. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Читайте також: Кокаїнові сни: у Зеленського відреагували на скандальні заяви Богдана

Так, у Конституції України не були передбачені ситуації самоізоляції та карантину. У зв’язку з цим було ухвалено спеціальний протокол режиму роботи глави держави, який відповідає як нормам чинного законодавства, так і санітарно−епідеміологічним вимогам.

“Згідно з Конституцією, Президент не може нікому делегувати свої повноваження. Стан здоров’я Володимира Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов’язки”, − зазначили у пресцентрі.

Зазначається, що відтепер Володимир Зеленський щодня буде проходити тестування методами ІФА та ПЛР, а також медогляди. Крім цього, глава держави обмежить коло фізичного спілкування та переведе наради в онлайн−режим. У результаті коло осіб, з якими глава держави спілкується особисто, буде звужено до охорони та найближчих помічників.

Читайте також: “Треба швидко”: Зеленський розповів, чи посилять в Україні карантин

Тоді як найближчі очні зустрічі, які передбачають особисте спілкування з президентом, буде виключено. Так само виключається участь у масових заходах, скасовуються робочі поїздки за межі столиці України.

Зауважимо, винятки з цього протоколу можливі лише в разі виникнення надзвичайної ситуації, яка потребуватиме негайного реагування з боку президента відповідно до його конституційних повноважень.

Нагадаємо, нещодавно у дружини президента України Олени Зеленської підтвердили зараження коронавірусом. У зв’язку з цим жінку ізолювали від інших членів сім’ї та відправили на амбулаторне лікування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com