Зеленський пояснив, як обиратиме голів ОДА

16.05.2019, 22:57
25240

Новообраний Президент Володимир Зеленський провів зустріч з представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агентств та обговорив з ними можливу співпрацю в пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління. Про це повідомляє прес-служба Зеленського.

Читайте також: Володимир Зеленський провів зустріч із відомими іноземними рекрутерами

Зеленський зазначив, що його команда має певну кількість кандидатур на посади керівників ОДА, але тут потрібна допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей.

Він додав, що хоче провести прозорий конкурс на ці посади.

″Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це – наша мета. І ми розуміємо, що знайти кращих фахівців, які мають високі компетенції і орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці у цій сфері, – зазначив Зеленський.

Крім того, на зустрічі йшлося про головні критерії, яким мусять відповідати претенденти. “Ми хочемо знайти кращих менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні й іноземні інвестиції″, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com